top of page
Educatielokaal

Wil je je handen uit de mouwen steken en meer leren over duurzaamheid & recycling? Ons team bestaat uit 4 specialisten die graag hun kennis en kunde delen met scholen, particulieren en bedrijven. We hebben een prachtig klaslokaal waar u welkom bent voor een bedrijfsuitje, lezing of workshop. 

Naast de geplande activiteiten werken we ook in opdracht. Dus heeft u een verzoek of idee, dan kunt u ons altijd benaderen.

JVO les.jpg

Onderwijs

Wij bieden diverse workshops aan voor zowel PO, VO als beroepsonderwijs.

 

Kenmerkend voor onze werkwijze is praktisch, vrij en ontdekkend. Via onze lessen ervaren leerlingen en docenten hoe duurzamer te denken en handelen. 

 

Naast ons standaard aanbod werken wij op maat om aan te sluiten bij uw project, activiteit of lesactiviteit. Onze educatieruimte is geschikt voor een klas en voorzien van voldoende handgereedschappen voor een gehele klas. 

IMG_4779.JPG

Bedrijven

Door middel van workshops, lezingen en meerdaagse projecten laten we bedrijven zien hoe je duurzaamheid in praktijk kunt brengen (o.a. aan de hand van de R-ladder).

We laten je sprekende voorbeelden uit de praktijk zien en je wordt ook altijd zelf aan het werk gezet.

 

IMG_6714.JPG

Particulieren

Hierboven lees je de activiteiten voor particulieren. Sommige workshops hebben nog geen precieze datum, dat volgt nog. Voor groepen die gezamenlijk willen komen, kunnen aparte afspraken gemaakt worden. Bel of mail ons gerust.

Waar je allemaal kunt denken:

- houtbewerking (technieken)

- lamp/spel van sloophout maken

- plastic product of sieraad maken

- repareer je eigen gereedschap

bottom of page