IMG_2257_edited.jpg

Klussen & Koffie

Kom jij straks wekelijks bij ons op de koffie? 
Vind je het leuk om buurtgenoten te ontmoeten en te werken aan

een groot of klein duurzaam project? 


Wij zijn op zoek naar deelnemers voor onze wekelijkse open werkplaats, genaamd Klussen & Koffie. We starten een test om te onderzoeken of mensen het leuk vinden elkaar te ontmoeten bij onze werkplaats in Amersfoort Zuid. Daar beginnen we de dag met koffie en kiezen we samen een leuk project uit om aan te werken. We gaan zoveel mogelijk aan de slag met afgedankte materialen.

Bij voldoende interesse kunnen we het project starten, dus meld je aan!

Deelname is gratis.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer!

Koffie met koekje

Starten met koffie

Start om 9.30 uur.
Wekelijks willen wij vanaf februari op donderdag in de ochtend onze werkplaats beschikbaar stellen en daarmee ontmoetingen tussen buurtbewoners mogelijk maken. Onder onze begeleiding gaan jullie werken met professionele apparatuur en kleinschalige klusprojecten oppakken. 

Carpenter zagen van hout

Kiezen project en klussen

Is de tuinbank van je buurvrouw stuk en zou ze erg geholpen zijn met een reparatie? Of zou de buurttuin graag vogelhuisjes willen hebben, om meer vogels te trekken naar de tuin? Of een eigen idee? Projecten als deze pakken we met plezier op. Hier kunnen we de buurt mee helpen en bewoners verrassen. 

PXL_20211112_112145529_edited.jpg

Afronden bijeenkomst

Eind van de ochtend ruimen we samen de werkplaats op. Deze bijeenkomsten gaan vooral over het ontmoeten van andere mensen. Om samen vanuit een gedeelde passie voor klussen/ knutselen te werken. Klus ervaring is niet nodig. Rond12.30 uur zeggen we elkaar gedag en hopen we iedereen de week erna weer te mogen ontvangen.

voor upcycle studio - foto Cees Wouda (2 van 7).jpg

Team Klussen en Koffie staat volgens planning vanaf eind februari op donderdag ochtend voor buurtbewoners klaar. 

Van links naar rechts:

Imke, Inez en Albert.

Foto: Cees Wouda