top of page
Werkplaats

Zaagservice

In onze werkplaats hebben we een arsenaal aan zaagmachines en andere apparaten. We bieden hiermee een zaag- frees- boor- en vlakservice.

Dit doen we standaard op de Woensdag tussen 9:00 en 13:00. buiten de schoolvakanties
We vragen hiervoor €1,- per minuut met een minimum van 15 euro.

Lukt het niet op woensdagen? bel dan gerust 0651458683 voor een afspraak

PXL_20220518_091925233.jpg

Formaatzaag

De formaatzaag is geschikt voor lange rechte zaagsneden. Onder een hoek tussen de 45 en 90 graden. De hoogte is ook in te stellen zodat ook groeven en sponningen kunnen worden gezaagd. 

IMG_7325.JPG

Radiaal afkort- & verstekzaag

Dit type zaag is heel geschikt voor het afkorten van planken en balken. Langs de laserlijn kun je nauwkeurig zagen. Ook kan je het materiaal in een bepaalde hoek afkorten. 

Invalzaag

Invalzaag

Met een invalzaag kun je middenin een oppervlak beginnen te zagen. Dit type zaag is icm een geleiderail erg fijn te gebruiken voor grote platen. De zaagdiepte is ook handig in te stellen. 

IMG_7331.JPG

Figuurzaagmachine

Met een figuurzaag kan je heel precieze zaagsneden maken en in kleine koeken zagen. Het wordt vaak gebruikt bij het maken van houten puzzels. En doorgaans gebruikt met wat dunner materiaal.

PXL_20220518_091619048.jpg

Vlak en vandikte bank

Hiermee kunnen we massieve houten planken of balken exact naar de juiste breedte en dikte schaven. Dit kan haaks of onder een hoek tot 45 graden. Hout moet wel volledig metaal vrij zijn 

.

Kolomboor

Overige machines

Verder hebben we nog van alles. Een decoupeerzaag, een kolomboor diverse soorten handzagen en nog een multitool zaag. Voor al deze machines bieden we de (zaag)service aan voor het zelfde tarief
 

bottom of page